Maand: september 2024


Bezoek ons op de IAAPA-beurs bij stand #11505 en ontdek onze indrukwekkende reuzenraden. Bij IAAPA reuzenrad stand #11505 vind je jouw volgende grote attractie!

Of je nu op zoek bent naar je volgende grote attractie of een spectaculaire toevoeging aan de skyline, onze reuzenraden zijn de perfecte keuze. Onze nieuwste modellen staan garant voor een unieke ervaring, duurzaamheid, en veiligheid. Met een breed scala aan opties bieden we voor elk project de ideale oplossing.

Op de IAAPA-beurs 2024 presenteren we de nieuwste innovaties op het gebied van reuzenraden. Onze producten worden wereldwijd geprezen om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, en zijn ideaal voor attractieparken, evenementenlocaties en stedelijke projecten. Kom langs bij stand #11505 voor een persoonlijk gesprek met ons team en ontdek hoe wij jouw project tot een succes kunnen maken.

Onze reuzenraden zijn beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw specifieke wensen. Of je nu kiest voor een iconische blikvanger of een compact model, wij zorgen ervoor dat jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben.

Daarnaast kun je op onze website meer informatie vinden over onze volledige reuzenrad collectie en onze reeds afgeronde projecten en realisaties. Kom langs bij stand #11505 en laat je inspireren door de mogelijkheden!

IAAPA aankondiging  banner website