Maand: augustus 2024


Ervaar Comfort in Elk Seizoen met de Nieuwe Sutara Gondel!

Bij Lamberink en MSD Freizeittechnik zijn we trots om onze nieuwste innovatie te presenteren: de Sutara gondel, nu uitgerust met een geavanceerd klimaatregelsysteem. Dankzij de samenwerking tussen MSD Freizeittechnik, onder leiding van Mike Schäfer, en Reuzenradbouw Lamberink, kunnen passagiers genieten van ongeëvenaard comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor de Sutara gondel?

  • Geavanceerde klimaatregeling: Of het nu heet of koud is, de Sutara gondel biedt altijd een aangename temperatuur, waardoor je optimaal kunt genieten van het adembenemende uitzicht.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Onze gondels staan bekend om hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De toevoeging van klimaatregeling benadrukt onze inzet voor het leveren van de beste recreatievoorzieningen.
  • Innovatief design: De Sutara gondel wordt gebruikt in het RL33-de Luxe reuzenrad van Lamberink, wat zorgt voor een onvergetelijke ritervaring.

Bij Lamberink en MSD Freizeittechnik streven we ernaar om altijd voorop te lopen met innovatieve oplossingen en eersteklas kwaliteit. De klimaatregeling in de Sutara gondel is daar een perfect voorbeeld van.

Sutara Gondel reuzenrad met klimaatrregeling

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat een van onze reuzenraden nu te bewonderen is bij de wereldberoemde Swarovski Kristallwelten. Tot en met 1 september 2024 kunnen bezoekers genieten van een betoverende rit in ons 33 meter hoge reuzenrad, dat een spectaculair uitzicht biedt over de prachtige tuinen en het omringende berglandschap, tot aan Innsbruck.

Swarovski Kristallwelten, gelegen in Wattens, Oostenrijk, staat bekend om zijn schitterende kristallen tentoonstellingen en indrukwekkende kunstinstallaties. Sinds de opening in 1995 heeft deze magische plek miljoenen bezoekers uit alle hoeken van de wereld verwelkomd, die zich hebben laten betoveren door de schitterende creaties en het vakmanschap van Swarovski.

Het reuzenrad, dat door ons is geleverd, is dagelijks geopend van 10:30 tot 19:00 uur en biedt een unieke kans om de omgeving vanuit een nieuw perspectief te ervaren. Bezoekers kunnen voor een tarief vanaf slechts 4 euro een rit maken in dit indrukwekkende reuzenrad. Daarnaast is er een speciaal online combiticket beschikbaar, waarmee u zowel toegang krijgt tot Swarovski Kristallwelten als een ritje op het reuzenrad voor slechts 27 euro. Deze aanbieding is uitsluitend geldig op dezelfde dag.

Wij zijn trots op de samenwerking met Swarovski Kristallwelten en nodigen iedereen uit om deze zomer een ritje te maken in ons reuzenrad en te genieten van de adembenemende uitzichten en de magie van Swarovski.

Voor meer informatie over openingstijden en tarieven, bezoek de website van Swarovski Kristallwelten.

Beleef een onvergetelijke ervaring bij Swarovski Kristallwelten met het reuzenrad van Lamberink Events!